Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

13. 12. 2019. 18:14 >> 18:11

U JUTARNJEM

Ljekovi preko interneta, primarna zdravstvena zaštita

Sjutra u Jutarnjem programu o:

Unapređivanju primarne zdravstvene zaštite u Crnoj Gori. Dom zdravlja Podgorica bio je domaćin Međunarodne konferencije o primarnoj zdravstvenoj zaštiti a naši gosti su direktori istaknutih Domova zdravlja iz Slovenije i Hrvatske.

Kupovini ljekova preko interneta. Da li je moguće da u Crnoj Gori poručujemo ljekove preko interenta koji su sumnjivi i falsifikovani, kakve su norme zaštite u tom smislu, razgovaraćemo sa Milenom Lješković iz Agencije za ljekove i medicinska sredstva.

Statusu perspektivnog sportiste. Šta konkretno to priznanje znači njima lično, kao i u profesionalnom smislu, razgovaraćemo sa dobitnicima takvog priznanja, džudistkinjom Jovanom Peković i karatistima Bojanom Boškovićem i Nemanjom Mikulićem.

Programu Eko-škola u Crnoj Gori koji se realizuje kod nas već više od tri godine. Zvaod za školstvo Crne Gore pokretač je takvog projekta, koji je međunarodnog karaktera. U studiju će biti koordinatorka projekta Nevena Čabrilo.

U Jutarnjem najavljujemo i veliki koncert muzičara Eda Abdovića u KIC-u "Budo Tomović" u Podgorici, koji je na programu sjutra veče u okviru ovogodišneg DEUS-a.

Urednik i voditelj emisije: Boris Šarančić
Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније