Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

04. 12. 2019. 18:13 >> 18:13

U JUTARNJEM

Gosti najistaknutiji volonteri u CG

U emisiji govorimo o:

 

-Svjetskom danu volontera. U studiju u Jutarnjem programu biće neki od najistaknutijih volontera u Crnoj Gori. Govoriće o svojim iskustvima i humanom pozivu kojim su odlučili da se bave.

-vožnji u alkoholisanom stanju... Saobraćajna policija pojačala je aktivnosti kako bi evidentirala što više učesnika u saobraćaju koji su u takvom stanju. O rezultatima tih pojačanih akcija razgovaraćemo sa Ilijom Janjuševićem iz Odsjeka za bezbjednost drumskog saobraćaja.

-ematiji, sposobnosti koja se u razvijenim zemljama svijeta uči kao redovan predmet u predškolskim i školskim ustanovama. Kako mi doživljavamo empatiju i da li je vježbamo u školama, razgovaraćemo sa psihološkinjom Anom Ćalov- Prelević.

-rezultatima naših sportista na Svjetskom prvenstvu u džiu- džici. Naša reprezentacija vratila se sa devet medalja. Selektor Miloš Antić sa sportistima Dejanom Vukčevićem i Draškom Trninićem biće u studiju.

-“Zimskoj bajci” u Tivtu, koja je dio prednovogodišnjeg i novogodišneg programa. Riva Pine nikada ljepše nije izgledala... O programu do kraja mjeseca i tokom novogodišnjih praznika razgovaraćemo sa direktoricom TO Tivat, Gabrijelom Glavočić.

-Međunarodnom danu zemljišta. Koliko je obradivog i neiskorišćeog obradivog zemljišta u Crnoj Gori, razgovaramo sa profesorom Biotehničkog fakulteta, Mirkom Kneževićem.

Najavljujemo:

-predstavu predstavu “RAW PLAY – igra sa šest života”. Predstava predstavlja estetski, konceptualni i tehnički iskorak u našoj pozorišnoj praksi. Riječ je o interaktivnoj verbatim predstavi koja se bavi problemima mladih ljudi – zasnovana na dokumentarnim pričama sakupljenim tokom višemjesečnog istraživačkog procesa. Teške ali i duhovite životne priče mladih uobličene su u specifičan interaktivan format koji je zapravo kombinacija role play-a i video igre.

Urednik i voditelj emisije: Boris Šarančić

Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić

e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније