Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

30. 11. 2019. 09:19   >>  09:19

PODGORICA-KOLAŠIN

Kroz Platije mogu samo putnička vozila

Saobraćaj na putu Podgorica–Kolašin uspostavljen je za putnička vozila, dok za teretna i dalje nije dozvoljen, saopšteno je iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije.

Saobraćaj na tom putu je bio u prekidu od petka popodne zbog odrona u kanjonu Morače. Iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG) jutros su saopštili da je zatvoren i put preko Mateševa.

Saobraćaj na putu Mojkovac-Đurđevića Tara u prekidu je od 6. novembra zbog odrona u mjestu Sokolovina.

Do 6. decembra, zbog izgradnje zidova u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice-Jelovica, biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila.

Na magistralnom putu Trubjela - Vilusi, zbog rekonstrukcije, saobraćaj je u prekidu od devet do 12 i od 14 do 16 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom.

Na regionalnom putu Krstac - Ivanova korita, na dionici Međuvršje – Ivanova korita, saobraćaj biće obustavljen od devet do 11 i od 15 do 17 sati i promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije regionalnog putu Cerovo – Rogami, na dionici Rogami–Spuž saobraća se u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Zbog rekonstrukciji magistralnog puta Debeli brijeg- Herceg Novi u mjestu Tatarbašča biće promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije puta Dinoša - Cijevna promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a biće potpuno obustavljen od 12 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-21 Barski most-Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

Zbog istražnih radova na magistralnom putu M-2 dionica Bijelo Polje-Barski most biće promijenjen režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni-

Zbog sanacije kolovoza na magistralnom putu M-2 dionica Podgorica-Mioska režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog bušačko–minerskih radova u sklopu rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja – Metaljka saobraćaj će biti potpuno obustavljen od devet do 11 sati i od 13 do 15 sati.

Zbog izgradnje zidova (W12 I W15 K1)u sklopu rekonstrukcije puta Lubnice –Jelovica saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila.

Od 15. novembra do 31. marta upotreba zimske opreme je obavezna za sva motorna vozila na putevima gdje su snijeg, led ili poledica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније