Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavila B.B. ]

11. 10. 2019. 22:30 >> 22:30

JUTARNJI PROGRAM

O mostu Moračica

U emisiji govorimo o mostu Moračica, najzahtjevnijem, najprepoznatljivijem i najskupljem objektu na auto-putu. Gost Jutarnjeg programa biće Goran Vujović iz Monteputa.

Saša Mašanović crnogorski bodibilder sprema se za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Čikagu 17. oktobra, na kojem će braniti boje Crne Gore. Saša će biti naš gost nakon 8 sati.

U emisiji se bavimo i hercegnovskim Strip festivalom, koji je dobio veliku zlatnu medalju na novosadskom sajmu. O tome ćemo sa Nebojšom Mandićem ispred Strip festivala.

U redovnoj rubrici subotom EU kutak govorimo o projektu "Edukacijom i dijalogom do EU" sa Markom Pejovićem iz CEDEM-a.

Vladimir Vlaović student UDG fakulteta prethodnih mjeseci boravio je na tromjesečnoj praksi u prestižnom hotelu u Kaliforniji. Talentovani Mojkovčanin koji govori 12 jezika prenijeće nam iskustva iz Kalifornije u posljednjem satu Jutarnjeg programa.

Film "Džoker" obara rekorde na blagajnama, vidjećemo kako podgorička publika reaguje na film, a sa Lukom Radunovićem koji vodi blog o filmovima govorimo na tu temu oko 10:30 sati.

Najavljujemo:

Ekipa sa terena uživo će se javiti sa Trim staze, vidjećemo i kako se starije osobe rekreiraju, a naša Andrea Šekularac govoriće i o problemu nepropisnog parkiranja iza TC Delta city. U posljednjem uključenju vidjećemo kako izgleda radni dan ekipe Hitne pomoći.

Vidjećemo brojne aktuelne priče reportera, priču putopisca Edina Krnića, rubriku Savjeti kardiologa, kao i priču sa planine Lukavice koja je za stočarstvo idealna. Kako je čuvati ovce i može li se od toga živjeti saznaćemo od naše reporterke Milice Stijepović.

Uz servisne informacije, aktuelne priče, gledaćete i redovne rubrike: dječiji kutak, kulturni vodič, ukusi jutra, okom gledalaca...

Urednik i voditelj emisije: Dejan Bijelić
Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić
e-mail: jutarnjivikendom@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније