Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavila B.B. ]

24. 09. 2019. 21:56 >> 21:56

JUTARNJI PROGRAM

Kako prirodno ojačati imunitet?

U emisiji Jutarnjeg programa u okviru rubrike Jutarnja ordinacija govorićemo o prirodnom jačanju imuniteta u susret sezoni gripa, a naša gošća je specijalistkinja higijene dr Sandra Miladinović.

Informišemo vas o upisu na magistarske studije na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću.

Teme jutra je vršnjačko nasilje. Na društvenim mrežama su se pojavili snimci tuča i zlostavljanja u školama, u našoj zemlji i u regionu. To je dovelo do aktuelizacije ovog hroničnog društvenog problema. Kako ga spriječiti i sankcionisati, ali i koliko se situacija promijenila u posljednje dvije godine neka su od pitanja za naše sagovornike. Gosti su predstavnici Ministarstva prosvjete, Uprave policije i Udruženja roditelji.

U emisiji se bavimo i krivolovom i novoj detonaciji na Luštici i pomoru ribe. Bavimo se problemom koji nije samo ekološki poguban za jadransko podmorje, već predstavlja i smrtnu prijetnju za ronioce, ribare i sve koji se zateknu u krugu izlova dinamitom. Sa nama su predstavnici Ministarstva poljoprivrede i Udruženja Stop krivolovu.

Ugostićemo našeg uspješnog stonotenisera Filipa Radovića i predsjednika Paraolimpijskog komiteta Igora Tomića koji su se vratili sa dvije medalje sa Evropskog prvenstva za osobe sa invaliditetom održanog u Švedskoj.

Informišemo o projektu Centra za afirmaciju i razvoj mladih koji se tiče prvenstveno zdravih stilova života, a realizovaće se u svim crnogoskim srednjim školama.

Ekipa sa terena uživo će nas informisati o aktuelnostima u Podgorici, informisaće nas o konkursu za drugi upisni rok na specijalističke studije UCG i vremenskim prilikama do kraja mjeseca.

Uz servisne informacije, aktuelne priče, gledaćete i redovne rubrike: dječiji kutak, pg servis, kulturni vodič, ukusi jutra, okom gledalaca...

Urednik i voditelj emisije: Andrea Lekić
Urednica Jutarnjeg programa: Ljiljana Savić
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније