Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

11. 09. 2019. 22:02 >> 22:04
1

U JUTARNJEM

O arheološkim istraživanjima u Beranama i Bijelom Polju

Tema jutra: JU “Polimski muzej” Berane radi na istraživanju dva velika arheološka nalazišta na području Berana i Bijelog Polja, dokle se stiglo sa istraživanjima na arheološkom nalazištu Samograd u selu Prijelozi i nalazištu “Tumaba grad” u selu Donja Ržanica, saznaćemo od direktorice muzeja, Violete Folić.

 

U emisiji govorimo o:

- o iskustvima Milice Đukanović i Kristine Šćepanović sa 12. regionalnog evroatlantskog kampa „REACT“ koji je na Žabljaku održan od trećeg do osmog septembra, od 270 kandidata iz 20 zemalja, odabrano je 70 polaznika REACT-a.

- dodjeli nagrada za naj menadžerke u Crnoj Gori koju drugu godinu za redom organizuje Unija poslodavaca Crne Gore, ko se i kako može prijaviti u razgovoru sa Marinom Jovanović iz Unije poslodavaca Crne Gore.

- utiscima i nagradama sa Međunarodnog muzičkog festivala “Ohridski trubaduri” koji je od 5. do 8. septembra održan u Sjevernoj Makedoniji, Crnu Goru na tom takmičenju predstavljali su muzičari Slaven Knezović i Luka Radović.

Najavljujemo:

- Međunarodnu biciklističku trku “Tour of Montenegro” koja se održava na Lovćenu i u Kučima, ugostićemo direktora trke, Sinišu Milidraga i predsjednika biciklističkog saveza Crne Gore, Dejana Popovića, kako bi nam otkrili koja je važnost organizovanja događaja za biciklizam u Crnoj Gori.

- Feštu na plaži u Rafailovićima koja će se održati u nedjelju, predstavnica lokalne turističke organizacije Milena Asanović Krivokapić, otkriće nam ko su poznata imena koja će zabavljati publiku ali i koja lokalna jela će stanovnici MZ ”Bečići” pripremati za goste.

-U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena, uživo javljanja sa terena, redovne rubrike: Pregled dnevne štampe, Okom gledalaca, Kulturni vodič, Dječiji kutak, Ukusi Jutra...

Urednica i voditeljka emisije: Anđela Ralević

Urednica Jutarnjeg programa: Ljiljana Savić 

e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније