Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavila: M.M ]

22. 08. 2019. 11:54 >> 12:15

APSOLUTNI REKORD

Kroz "Sozinu" za dan 18 hiljada vozila

Kroz tunel "Sozina" od početka juna do 20. avgusta prošlo je gotovo milion vozila ili četiri odsto više nego lani. Oboren je i rekord, od otvaranja 2005. pa je samo u jednom danu prošlo skoro 18 hiljada. Prihodi od putarine od početka 2019. oko šest miliona eura, navodi Andrej Mihailović iz “Monteputa”. On je za Radio Crne Gore istakao da se ne razmišlja o promjeni cijena za prolaz kroz Sozinu.

Brojni turisti prođu kroz Sozinu, čak iako im destinacija nije barska ili ulcinjska obala.

Mihailović kaže da dnevno kroz tunel, u špicu sezone prođe oko 15 hiljda vozila, ali ističe da je ove godine oboren i rekord.

"Ove godine smo imali apsolutni rekord od otvaranja tunela. Samo jednog dana prošlo je 17 hiljada i 838 vozila".

Kako kaže Mihailović, rekordi utiču na priihode, pa se nadaju da će ova turistička sezona ispeglati neke minuse od ranije.

"Za prvih 7 mjeseci inkasirali smo oko 6 miliona eura," rekao je Mihailović.

 Prilog Biljane Radosavović, RCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније