Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

01. 07. 2019. 21:50 >> 00:12

TEMA JUTARNJEG

Poremećaj spavanja kod djece i druge zanimljive teme

U Jutarnjem programu bavimo se poremećajima spavanja kod djece. Termin koji često koriste doktori i roditelji mališana koji nemirno spavaju - “Noćni teror”, u fokusu naših interesovanja.

 

- Razvoj ekonomije baziran na domaćim potencijalima ali uz otvorenost ka međunarodnoj sceni jasan je cilj Crne Gore koji će biti realizovan kroz sistem takozvane “Pametne specijalizacije”. Budite sa nama i u 7:30h i saznajte više o ovoj temi od stručnog tima koji će sprovoditi Strategiju.

- Nedavno se Mladim reporterima u akciji savladavanja Medijske pismenosti pridružio najbolji crnogorski košarkas i NBA zvijezda, Nikola Vučević. Kako je bilo sarađivati sa njim i na koji način je pružio podršku saznajte od naših reportera.

- Govorimo o promociji Petnjice kroz kulturno-zabavne programe manifestacije “Bihorsko kulturno ljeto”

- Promovišemo knjigu o osnivaču sastava “The Rolling Stones” - Brajanu Džonsu

- Ugostićemo Dejana Cukića, promovisati novu pjesmu i spot

- O nacionalnoj vrijednosti lokalne štampe ovoga jutra govore dr Mirko Jakovljević - “Kolašinske novosti”, Radomir Perišić - urednik “Novina sjevera”, koji se godinama, uz isključivu podršku Ministarstva kulture - Direktorata za medije, bore da održe lokalni proizvod.

 

Urednica i voditeljka: Dajana Golubović-Pejović

Urednica redakcije: Ljiljana Savić

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније