Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

30. 08. 2013. 17:35 >> 17:38

PODGORICA

Kreću u lov na "divlje taksiste"

Komunalna policija Glavnog grada zajedno sa policijom od ponedjeljak, počinje pojačan inspekcijski nadzor i koordiniranu akciju u cilju suzbijanja nelegalnog taksi prevoza, saopšteno je iz Glavnog grada.

Te aktivnosti dogovorene su na zajedničkom sastanku koji je, na inicijativu načelnika Komunalne policije, održan sa pripadnicima CB Podgorica i predstavnicima preduzeća koja obavljaju javni prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju.

"Pojava novih nelegalnih prevoznika ozbiljno ugrožava nastojanja Glavnog grada da kvalitet javnog gradskog prevoza podigne na veći nivo. Zbog toga će Komunalna policija i Uprava policije, svako iz svoje nadležnosti, u narednom periodu rigorozno primjenjivati najstrože zakonom predviđene sankcije za sve prekršaje u saobraćaju koje budu počinili nelegalni prevoznici", navodi se u saopštenju.
 
U nadležnosti Komunalne policije je izricanje novčane kazne za nelegalne prevoznike od 150 eura, kao i isključenje vozila iz saobraćaja na period do 30 dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније