Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

03. 04. 2019. 08:02   >>  08:03

MICEV NAJAVIO

Pogoršanje vremena, obilnija kiša u petak

Nakon dužeg perioda stabilnih vremenskih prilika od danas nas očekuje pogoršanje i promjena vremena, najavio je meteorolog Branko Micev.

"Sredinom dana i popodne biće uslova za kratkotrajnu kišu, na sjeveru se očekuje jačanje južnog vjetra. Kako sada stvari stoje, u četvrtak i petak se očekuje kišovito vrijeme. U petak se očekuju intenzivnije padavine", rekao je Micev za Nacionalni javni servis.

Slabe kiše, ali i dužih perioda suvog vremena biće prvog dana vikenda.

"U nedjelju će biti kiša slabijeg intenziteta. Narednih dana, sve do 15. aprila, očekuju nas vrlo promjenjive vremenske prilike sa češćom pojavom kiše i to su uobičajene vremenske prilike za ovo doba godine", rekao je Micev.

On je podsjetio da smo prethodnih dana imali neuobičajeno visoke temperature za ovo doba godine, uz napomenu da je mart prošle godine bio izuzetan kišovit.

"Na području Podgorice, mart prošle godine, bio je rekordno najkišniji. Ove godine je mart u deficitu s padavinama", pojasnio je Micev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније