Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavila B.B. ]

14. 03. 2019. 22:01 >> 21:25

JUTARNJI PROGRAM

O unapređenju dobrobiti životinja

U Jutarnjem programu govorimo o javnom pozivu za dodjelu podrške za unapređenje dobrobiti životinja, o tome kada se treba prvi put javiti kardiologu i mnogim drugi zanimljivim temama.

U emisiji ćemo se baviti i Javnim pozivom MPRR za podršku upravljanju stajskim đubrivom.

Ugostićemo dr Dijanu Drekalović, kardiološkinju, sa kojom govorimo o tome kada bi pacijent trebalo prvi put da se javi na pregled kod kardiologa. Gledaoci će imati priliku da se uključite u program i postave pitanja našoj gošći.

U goste nam dolazi Jovo Rabrenović, generalni direktor Direktorata za razvoj nacionalnog brenda i zaštitu potrošača. Govorimo o Svjetskom danu potrošača i da su u pripremi izmjene Zakona o zaštiti potrošača kojima se propisuje prekršajna odgovornost za nevraćanje kusura od cent, dva, pa i pet.

Gosti Jutarnjeg programa biće hercegnovski srednjoškolci koji su prvaci na državnom takmičenju iz engleskog jezika i geografije.

Ugostićemo Dragišu i Milicu Bocu, mlade Novljane koji čiste i uređuju grad, govorimo o aktivizmu za primjer.

Najavljujemo i koncert u CNP-u Kabuki pozorišta. U pitanju je koncert izvorne hougaku muzike i bujo plesa.

Promovisaćemo i dvije crnogorske izvorne narodne pjesme Momira Lukovca.

Ekipa sa terena uživo će se javiti sa više lokacija iz glavnog grada, posjetiće Urgentni centar, govoriće o pravima potrošača sa predstavnikom Centra za zaštitu potrošača i najaviti 9. Salon vina Monte Vino koji se u petak i subotu organizuje u Podgorici.

Uz servisne informacije, aktuelne priče, gledaćete i redovne rubrike: dječiji kutak, pg servis, kulturni vodič, ukusi jutra, okom gledalaca...

Urednik i voditelj emisije: Dejan Bijelić
Urednica Jutarnjeg programa: Ljiljana Savić
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније