Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavila B.B. ]

11. 02. 2019. 21:35   >>  21:12

JUTARNJI

Učenici Resursnog centra iz Kotora u akciji "Soul kitchen"

U emisiji Jutarnjeg programa govorimo o humanitarnoj akciji Rotari kluba iz Podgorice i Resursnog centra za sluh i govor "Dr Peruta Ivanović" iz Kotora. Srednjoškolci kuvarske škole pomenute javne ustanove učestvuju u humanitarnoj akciji "Soul kitchen" koja će 13. februara biti održana u Podgorici.

U kontakt rubrici utorkom, "Pitajte advokata", govorimo o lišavanju roditeljskog prava. Na pitanja gledalaca u studiju će odgovarati advokatica Sandra Bulatović.

Tema Jutra je rad Skloništa za beskućnike. Otvoreno je 27.aprila 2017. godine, na Koniku. U Prihvatilište se mogu smjestiti samo one osobe koje se nađu u takvom stepenu ugroženosti i stanju socijalne potrebe, za koje je procjena stručnih radnika da je neophodno hitno zbrinjavanje.

Govorimo i o dokumentarnom filmu "Barice", autora Miodraga Bola Boškovića, koji će premijerno biti predstavljen u Kulturno-informativnom centru "Budo Tomović".U pitanju je nostalgična priča o istoimenom selu sa sjevera Crne Gore i bratstvu Boškovića-Lučinaca.

U Jutranjem će biti predstavljen febuarski repertoar našeg nacionalnog teatra. Gošća Jutra biće Tajana Nedić iz PR Službe CNP-a.

Najavljujemo:

U Jutarnjem programu možete pogledati i priče o radionicama Alfa centra, premijeri komada "Mala crna haljina", Polimskom muzeju, Beer Festu sa Cetinja i mnoge druge.

Naši dežurni reporteri redovno izvještavaju sa terena. Osim servisnih informacija u prvom satu emisije, novinarka Andrea Lekić će informisati o Svjetskom danu seksualne i reproduktivne svijesti koji se obilježava 12.februara, drugom regionalnom konkursu za kratku priču "Queer Montenegra", aktivnostima džudo kluba iz Glavnog grada.

Naša dežurna ekipa će posjetiti i Zavod za transfuziju krvi.

Uz servisne informacije, aktuelne priloge, gledaćete i redovne rubrike: Dječiji kutak, PG Servis, Okom gledalaca, Vodič događaja iz kulture, Meridijani...

Urednica i voditeljka emisije: Marija Marković
Urednica Jutarnjeg programa: Ljiljana Savić
e-mail: jutarnji@rtcg.org
Broj telefona redakcije: 020 224 991

 

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније