Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

15. 12. 2018. 22:08 >> 21:40

TEMA JUTRA

Rad na sebi - pomodarstvo ili potreba?

Tema Jutra: Da li je rad na sebi pomodarstvo ili potreba? Zašto je toliko lajfkouča i trenera za razvoj kojima tražimo pomoć? Gošća Jutarnjeg programa je NLP Trainer i Coach Danka Ćetković.

Govorimo i o programu “Young athlets” namjenjen djeci uzrasta od dvije do osam godina. Realizuje se drugu godinu u saradnji sa Unicefom i Ministarstvom prosvjete. Program “Mladi sportisti” uvodi djecu u osnovne sportske vještine, razvijajući kroz igru i vježbu njihove motoričke sposobnosti, a istovremeno podstiče emotivni, kognitivni i socijalni razvoj djece.

Predstavljamo projekat “Audio video platforma-Iz različitog ugla“ koji je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD). Finansira ga Evropska unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). Ciljevi projekta su, prije svega, da se stvore preduslovi za aktivnije učešće građana u kulturnom životu Nikšića, zainteresuju i uključe mladi iz opštine Nikšić da aktivnije učestvuju u kultunom životu grada i doprinesu promociji grada van granica Crne Gore. Iz NU Sinteza naša gošća Maja Andesilić.

Crnogorski kamerni duo "MarGo" - gitarista Goran Perišić i violinista Marko Simović, u okviru sezone 2018/19 započete koncertne aktivnosti nastavlja nastupom u Dubrovniku na sceni Revelin 17. decembra u 20h. To je prvi od dva koncerta koji ce duo “Margo” izvesti u sezoni 2018/19 u Dubrovniku..Drugi koncert je zakazan za 14. maj 2019. u 21h u Kneževom Dvoru. Goran Perišić i Marko Simović biće gosti Jutra.

Plesni klub “Matrix” godinu završava sa brojnim nagradama. Ugostićemo koreografe i plesače koji će dio nagradjenih koreografija izvesti u našem studiju.

Emitujemo novu putopisnu priču Edina Krnića.

Ekipa sa terena pored servisnih informacija uživo izvještava iz Urgentnog centra, sa X Antico bazara, za humanitarnog predbožićnog bazara koji organizuje Katolički duhovni centar, sa ragbi utakmice Podgrica-Tivat koju igraju najmladje selekcije.

Za specijalitete u redovnoj kulinarskoj rubrici “Ukusi jutra”, zadužena je šefica kuhinje Slađana Šoć.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena, redovne rubrike: Pregled dnevne štampe, Dogodilo se na današnji dan, Okom gledalaca, Kulturni vodič, meridijani, bioskop, priče sa portala www.rtcg.me, Dječiji kutak, Ukusi Jutra...

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Ljiljana Savić
e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org
Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније