Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavio: I. P. ]

14. 11. 2018. 12:00 >> 15:31
2

GRAĐANI NEGODUJU

Dio Podgorice i dalje bez struje

Veći dio Podgorice i dalje je bez struje, zbog problema na dalekovodu. CGES je, kako su saopštili, u 14:51 stvorio uslove za uredno napajanje struje u dijelu grada preko Morače. Međutim građani, koji su se javili našem Portalu, kažu da struje i dalje nema u većem dijelu grada preko Morače.

 

Kako je prethodno saopštio Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) oštećenje dalekovodnog užeta na 110 kV dalekovodu 'Podgorica 2 - Podgorica 4' uslovilo je i beznaponsko stanje trafostanice 110/10 kV 'Podgorica 4', sa koje se napaja dio grada preko Morače.

"Uz uvijek iskazano izvinjenje potrošačima zbog novonastale situacije, CGES se trudi da ovakvih situacija bude što manje", saopštili su ranije iz CGES-a.

Bez napajanja električnom energijom bili su blokovi pet, šest, devet, Siti kvart, Tološi, Mareza, Donja i Gornja Gorica, kao i dio grada preko Morače.

Usljed nestanka električne energije, pojedini djelovi grada bili su i bez vode. 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније