Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavio: O.Z. ]

06. 08. 2018. 15:56 >> 15:41
5

NAREDNA TRI DANA

Vozom do Beograda za 15 sati

Od sjutra pa narednih nekoliko dana svi oni koji budu planirali put vozom ka Beogradu i Subotici i nazad ka Crnoj Gori, moraće da se naoružaju strpljenjem. Zbog radova Infrastrukura železnice Srbije produžiće se vrijeme putovanja. Čak tri sata duže od uobičajenog putovaće oni koji ka glavnom gradu Srbije budu krenuli noćnim vozom, pa će u kupeima provesti skoro 15 sati. Očekuje se da će radovi na željezničkoj infrastrukturi trajati do 9. ili 10 avgusta.

Planirani radovi na relaciji Rakovica - Resnik počinju sjutra, a samim tim i duže putovanje na određenim međunarodnim linijama. Najteže će biti putnicima koji krenu noćnim vozom Bar - Topčider jer će do glavnog grada Srbije narednih dana zaobilaznicom putovati skoro 15 sati.

"I to na relaciji Kraljevo - Lapovo - Velika Plana - Mala Krsna. Ova izmjena organizacije će izazvati određeno kašnjenje, malo veće kašnjenje voza u trajanju oko tri sata. Takođe, što se tiče ovog voza u stanici Požega neće biti obezbijeđen ulazak i izlazak putnika", kazala je PR Željezničkog prevoza, Amina Murić.

Kašnjenja, nešto manjeg, neće biti pošteđeni ni putnici koji tokom dana budu krenuli ka Beogradu.

"Međunarodni dnevni voz Bar - Topčider će koristiti alternativni prevoz autobusima na dionici Lazarevac - Topčider. Organizacija ovog prevoza će biti od strane Srbija voza", kazala je Murić.

Slična situacija biće i sa dnevnom linijom ka Subotici. Putnici će dionicu od Lazaravca do Resnika proći autobusom. Očekuje se da će po izmjenjenom režimu narednih dana saobraćati bar 18 međunarodnih vozova. Podsjetimo, cijena karte od Bara do Beograda iznosi 21 euro, a do Subotice 27 eura.

TVCG, Nemanja Živaljević

Iz Infrastrukture željeznice Srbije ranije danas je saopšteno da će željeznički saobraćaj od Bara ka Beogradu od sjutra biti izmijenjen zbog radova na pruzi, tako da će se od Lazarevca organizovati prevoz autobusima. Izmijenjeni režim saobraćaja biće na snazi do 9. avgusta.

"Jutarnji voz koji polazi iz Bara za Topčider u 08.20 sati, od 7. do 9. avgusta saobraćaće iz Crne Gore samo do Lazarevca, a 'Srbija Voz' će za putnike iz ovih vozova organizovati autobuski prevoz od Lazarevca do Topčidera.

Večernji vozovi koji iz Bara za Topčider polaze u 19.00 sati, u periodu od 6. do 8. avgusta, kao i iz Topčidera za Bar u 21.21 sati 7. i 8. avgusta, saobraćaće pomoćnim prevoznim putem preko Male Krsne, Lapova, Kraljeva i Užica.

Vozovi koji polaze iz Bara za Suboticu od 6. do 8. avgusta, kao i iz Subotice za Bar od 7. do 9. avgusta, neće saobraćati između Lazarevca i Beograd Centra, ali će 'Srbija Voz' putnike iz ovih vozova organizovano prevoziti autobusima između Lazarevca i Beograd Centra", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније