Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

02. 08. 2018. 22:35   >>  22:20

U JUTARNJEM

O dehidrataciji kod najmlađih

Sjutra u Jutarnjem programu TVCG:

- Govorimo o dehidrataciji kod najmlađih. Bebe i djeca više su sklona dehidraciji od odraslih osoba. Dehidratacija znači da u organizmu ima manje tečnosti nego što je potrebno i može biti vrlo opasna. S toga je veoma važno prepiznati prve znake takvog stanja, a to je upravo ono što roditelje najviše zabrinjava.

- Bavimo se turističkom ponudom Prijestonice, inače grad koji turisti rijetko zaobilaze a što je još važnije Cetinju se rado vraćaju. Centar naše istorije i kulture i ove godine se može pohvaliti dobrom posjećenošću.

- Najavljujemo Sedme dane meda koji će se održati početkom naredne sedmice u Mojkovcu. Manifestacija će i ove godine okupiti brojne pčelare iz naše zemlje i regiona,a na štandovima će se pored pčelarske opreme naći i brojni pčelinji proizvodi koji će, vjerujemo, i ove godine okupiti brojne posjetioce.

- Dio našeg programa posvetićemo našem najboljem šahisti Nikoli ĐUkiću. On je odbranio titulu državnog šampiona i osmi put dokazao da je najbolji.

-Peti memorijalni turnir u fudbalu koji organizuje uprava FK Brskovo u saradnji sa Opštinom Mojkovac održaće de tokom vikenda u tom gradu. Turnir se organizuje u čast Draganu Saviću, koji je bio predsjednik Opstine i predsjednik FK Brskovo.Inače Dragan je otac reprezentativca CG i igrača Atletiko Madrida Stefana Savića.Na turniru učestvuje 6 ekipa uzrasta dječaka do 14 godina.

- Kroz izvještaje naše ekipe sa terena saznaćemo sve o aktivnistima biciklističkih patrola na ulicama Glavnog grada,o nagradnom fondu za najbolje učenike i nastavnike kao i novitetima Fonda za zdravstvno osiguranje vezanih za refundaciju troškova za trudnice.

Urednica i voditeljka: Ana Joksimović

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније