Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

08. 06. 2018. 23:15 >> 23:05

U JUTARNJEM

Različite zanimljive teme

Kroz naše prvo vikend druženje, bavićemo se različitim zanimljivim temama.

- Najavićemo manifestaciju "Dani krapa" koja će, sigurni smo, okupiti veliki broj ljudi na Plavnici. Zabave i muzika je zagarantovana, a kuvari će se nadmetati u pripremanju jela I čorbe od krapa.

- Govorićemo o Podgoričkom kulturnom ljetu, koje je počelo krajem prethodnog mjeseca. Osvrnućemo se na dio programa koji je već realizovan, ali i svemu onome čemu podgoričani i svi oni koji dođu u Glavni grad treba da se raduju a tiče se programa ove manifestacije.

- Predstavićemo podgoričku Srednju stručnu školu "Ivan Uskoković". Saznaćemo sve o uslovima u školi, smjerovima koje nudi, a od njenih učenika, koji i na madjunarodnim takmičenjima osvajaju prve nagrade, saznaćemo sve o pohađanju nastave u ovoj obrazovnoj ustanovi.

- Ugostićemo našeg poznatog karikaturistu Darka Drljevića, koji naredne će učetvovati na Međunarodnom salonu karikature u Zemunu.

- Od 13.-21.juna održava se i Amatersko prvenstvo Evrope u šahu. Više o detaljima ovog takmičenja saznaćemo od naših gostiju.

Urednica i voditeljka: Ana Joksimović

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније