Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavio: O.Z. ]

04. 03. 2018. 16:59   >>  16:57 2

SANIRANJE ODRONA

Dobrakovo: Prolazak u hitnim situacijama

Ekipe Direkcije za saobraćaj i Crna Gora puta i danas intenzivno rade na saniranju posljedica odrona na putu kod graničnog prelaza u mjestu Dobrakovo, kako bi se stvorili uslovi za normalno odvijanje saobraćaja.

Kako je Televiziji Crne Gore saopšteno iz Ministarstva saobraćaja, za sada ne mogu da potvrde da će sanacija puta biti završena tokom dana, ali će, kako navode, biti omogućen prolazak u hitnim situacijama.

Inspektor za državne puteve sjutra će obići lokalitet nakon čega će biti donesena odluka da li su se stekli uslovi za otvaranja saobraćaja.

Prioritet je, navode u Ministarstvu, obezbijediti sigurnu i bezbjednu vožnju na toj dionici puta.

Ranije je direktor Direkcije za saobraćaj, Mijo Bakrač, kazao Radiju crne Gore da bi saobraćaj trebalo da bude pušten danas.

"Nakon što su planinari uspjeli da obruše labilni dio brda, koji je ugrožavao bezbjednost radnika, sinoć, tokom večeri i jutros uklonjene su velike naslage zemlje i kamena sa puta, pa će saobraćaj biti pušten znatno ranije nego što su to prve procjene govorile. U toku je postavljanje žičanih mreža i betonskih elemenata kako bi se put zaštitio od novih obrušavanja", kazao je Bakrač.

On je dodao da će se sabraćaj odvijati jednom trakom naizmjenično, dok se na osnovu stručnih procjena ne definišu dalji potezi u cilju obezbjeđivanju sigurnog korišćenja i druge saobraćajne trake.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније