Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ O.Z. ]

25. 02. 2018. 18:06 >> 23:01

ZBOG SNIJEGA

Bez kamiona od Nikšića ka Žabljaku i Plužinama

Magistralni putevi Nikšić - Šavnik - Žabljak i Nikšić - Plužine, zbog snijega koji je danas napadao, zatvoreni su za saobraćaj teretnih vozila, saopšteno je Portalu RTCG iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Na ostalim putnim pravcima, kako su nam kazali, padavine nijesu promijenile režim saobraćaja.

Iz AMSCG su upozorili da je moguća poledica na putevima u višim predjelima. Kazali su da se da na putevima koji vode pored rijeka i kosina, ima sitnijih odrona i da jak vjetar dodatno otežava vožnju.

Pod uticajem hladnog talasa, sniježni pokrivač prekrio je veći dio Crne Gore. Najviše snijega palo je na Žabljaku, a padao je i na primorju. Nadležne službe poručile su da su spremne da reaguju u slučaju većeg nevremena.

I sjutra se u većem dijelu zemlje očekuje snijeg, ponegdje i mećava. Jutarnja temperatura -15 do 0, najviša dnevna -12 do pet stepeni.

Upotreba zimske opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Jutros je saopšteno da su neprohodni putevi Mioska - Semolj - Boan i Trešnjevik - Andrijevica.

Na dionici Košljun - Zavala i Brajići – Lapčići, na magistralnom putu Cetinje – Budva saobraćaj se obavlja jednom trakom naizmjenično, a regulisan je semaforskom signalizacijom.

Zbog izgradnje pješačke staze uz magistralni put Risan - Perast odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Do završetka rekonstrukcije na regionalnom putu Cetinje – Njeguši saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније