Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavio: O.Z. ]

26. 01. 2018. 19:58 >> 19:26

GP BOŽAJ

Produžen rok za završetak radova

Rok za završetak rekonstrukcije Graničnog prelaza Božaj produžen je deset dana, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

"Radovi koji su bili predviđeni za period od 13. do 28. januara 2018. godine, biće nastavljeni 10 dana poslije predviđenog roka", piše u saopštenju.

Tako će se saobraćaj u oba pravca na tom graničnom prelazu između Crne Gore i Albanije odvijati jednom saobraćajnom trakom do 8. februara.

"Službenici Sektora granične policije će preduzeti sve što je njihovoj nadležnosti kako bi zadržavanja na graničnom prelazu bila što kraća", istakli su iz MUP-a.

Podsjećaju da je rekonstrukcija GP Božaj planirana i neophodna radi ispunjavanja uslova po standardima iz Šengenskog sporazuma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније