Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

19. 09. 2017. 21:55 >> 21:25

U JUTARNJEM

Žabljačke aktuelnosti i planovi

Žabljak je nedavno obilježio svoj dan. Sa predsjednikom opštine Veselinom Vukićevićem razgovaramo o dešavanjima iz ove sjeverne opštine, planiranim i do sada realizovanim projektima i izazovima s kojima se gradska administracije suočava.

- U emisiji se osvrćemo na nedavno održan Forum gradonačelnika glavnih gradova Srednje i Istočne Evrope i Kine, jedan od najvećih međunarodnih skupova koji se održao u Crnoj Gori.

- U cilju zaštite zdravstvenog statusa i preveniranja oboljenja kod djece i mladih, od vitalnog značaja su dobri higijensko-sanitarni uslovi školske sredine. Sa specijalistkinjom higijene govorimo o higijeni učionice, školskog nameštaja i učila, kao i objekata za fizičku kulturu.

- U kontakt rubrici „Jutarnja ordinacija“ govorimo na temu: patološke frakture. Pitanja postavljate uključenjem u program. 

- Naša fudbalska reprezentacija značajno je napredovala na listi Svjetske fudbalske federacije i zvanično smo 37. fudbalska selekcija na planeti. Rezultat je to dobrih izdanja „hrabrih sokolova“ u mečevima protiv Jermenije i Rumunije u kvalifikacionim mečevima. Važnije od liste je koliko smo spremni pred najvažniji izazov u istoriji našeg Saveza, plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Uoči dva ključna meča sa Danskom i Poljskom u kojima jurimo mjesto u baražu ili direktan plasman na Mondijal razgovaramo sa pomoćnikom šefa stručnog štapa Miodragom Džudovićem

- Crnogorska ekipa Dadi/Eurozox osvajač je Lige šampiona u mini fudbalu. Na završnom turniru koji je odigran u Sloveniji naš tim je u konkurenciji više od 70 timova dominantno pobijedio sve protivnike i osvojio ovaj prestižni pehar.

- Na početku svakog sata vas očekuju servisne informacije i aktuelnosti iz sporta. Uključićemo i našu ekipu koja će se javiti uživo sa nekoliko lokacija, a uz to, emitovaćemo i naše redovne rubrike: Dječiji kutak, PG Servis, Okom gledalaca, Svijet u 5 minuta, Vodič događaja iz kulture....

 

Urednici i voditelji emisije: Marija Marković i Danijel Garić

Urednica Jutarnjeg programa: Ljiljana Savić

e-mail: jutarnji@rtcg.org 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније