Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

13. 09. 2017. 22:12   >>  21:42

U JUTARNJEM

Aktuelnosti iz opštine Golubovci

Opština Golubovci - tema u fokusu: Zašto kasne radovi na izgradnji zaobilaznice? Kako napreduje izgradnja Srednje stručne škole? Da li su asfaltirani prilazi jezeru? Kakav je vodovodni sistem Zete? Zašto kasni izgradnja Dnevnog centra za djecu sa smetnjama u razvoju? Da li će Anovi i Gošići postati zasebne cjeline - odnosno nova zetska naselja, pitamo predsjednika Opštine Dušana Radonjića .

- Nedavno je osnovan Institut za društveno-odgovorno poslovanje: želimo da saznamo da li institucije i firme iz Crne Gore razvijaju segment društveno-odgovornog poslovanja. Koliko i na koji način brinu o zajednici? Kakva je uloga medija u razvijanju ovog biznis segmenta?

- Promocija klastera “Probaj domaće” održava se 14. Septembra u Podgorici. Klaster “Probaj domaće” formiran je sa ciljem da promoviše i podstiče domaću proizvodnju hrane i pića na malim porodičnim imanjima gdje je to još uvijek moguće raditi na tradicionalan način i po starim recepturama. Njegoševa ulica biće mjesto promocije naših najkvalitetniji proizvoda od 10-18h. 

- Pozabavićemo se i pitanjem otpada. Govorili smo o medicinskom škartu, ljekovima sa isteklim rokom, otpadu koji nastaje u domaćinstvima i podrazumijeva  razne hemikalije. Danas se bavimo električnim i elektronskim otpadom. Gdje završava, kako se se pravilno odlaže, kako se može iskoristiti?

- Upoznaćemo vas sa najvećim talentima Škole za muzičke talente Andre Navara, ali će nam jutro oplemeniti i prelijepa Marija Todorović koja će promovisati singl “Više smijeha da mi je”.

- Pripremite se za još jednu avanturu: vodimo vas u selo gdje raste najljepši krompir u Crnoj Gori i gdje žive krajnje posebni ljudi - Trebaljevo.

Urednica Jutarnjeg programa: Ljiljana Savić

Urednica i voditeljka emisije: Dajana Golubović Pejović

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније