Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

21. 07. 2017. 22:23 >> 21:55

U JUTARNJEM

Gost umjetnička grupa Dim Tim

Priznata umjetnička kolaborativna grupa Dim Tim, koju čine supružnici Danijela Mršulja Vasić i Milenko Vasič, čiji se radovi nalaze u umjetničkim kolekcijama brojnih instutucija kulture u svijetu kao i vodećih svjetskih kompanija, koji su i za svoje murale, zidne slike, skulpture, slike, performanse, land art projekte dobili brojna priznanja, govore za naš program o zajedničkom djelovanju kroz različite forme umjetnosti.

Ugostićemo pobjednike i organizatore II takmičenja u Street Workout & Calisthenics disciplinama (vježbanje na otvorenom), koje je održano u Nikšiću u organizaciji gimnastičkog kluba "Montenegro Street Workout" uz podršku Ministarstva sporta Crne Gore. Oni su: Bojana Pržić iz Podgorice, Ivan Vuković iz Nikšića, Danilo Jeknić iz Kolašina i Miloš Džiknić - predsjednik Gimnastičkog kluba "Montenegro Street Workout".

I izvršni direktor NVO Ekološko udruženje mladih "Zeleni centar".

Kroz priče naših reportera informišemo vas o kampanji koja podržava dobrovljno davalaštvo krvi “Pruži ruku za život, Daruj krv; prevenciji požara; aktivnostima u Avanturističkom parku na Gorici; programima Barskog ljetopisa...

Budući da je u Beranama ovih dana rekonstruisan gradski hotel, iz našeg TV Arhiva emitujemo razgovor sa arhitektom Radosavom Zekovićem koji je projektovao hotel Berane i sve ostale hotele na sjeveru Crne Gore, u Rožajama, Mojkovcu i Kolašinu. Opština Šavnik obilježava Dan oslobođenja. Tim povodom emitujemo i prilog iz Dnevnika od 22. jula 1985.

U redovnoj rubrici “Ukusi jutra” šefica kuhinje Slađana Šoć pripremaće puding od avokada. Sve recepte možete pronaći na našem sajtu www.rtcg.me, u rubrici Magazin/ Ukusi jutra.

Od zanimljivosti iz svijeta izdavajamo priče o najvećem festivalu u Mongoliji posvećenom najpopularnijim sportovima u toj zemlji: trkama konja, rvanju, streljaštvu i o kineskom slikaru koji je oborio rekord za najveću sliku u unutrašnjosti staklene posude.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena, rubrike: Dogodilo se na današnji dan, priče sa portala RTCG.ME, TV Arhiv, Pitalica, Ukusi Jutra, Svijet u 5 minuta...

Nakon Vijesti u 9h emitujemo treću emisiju serijala “Jutro iz gradova”. Urednik I voditelj je Miomir Maroš , a emisija će se uživo realizovati iz Berana.

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić
Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Olivera Simunović
e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org
Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније