Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

Marija Radulović, TVCG

17. 07. 2017. 07:31 >> 07:16
3

RADNIM DANIMA U 17:45H

"Više od ljeta" na TVCG1

Televizija Crne Gore od danas u 17.45 sati počinje da emituje ljetnji program “Više od ljeta” u saradnji sa nacionalnim javnim servisima Vojvodine i Bosne i Hercegovine. Na taj način crnogorsku ljetnju razglednicu prezentovaćemo širem auditorijumu, ali i približiti našim gledaocima specifičnosti i aktuelnosti iz BiH i Vojvodine.

Nova sezona ljetnjeg programa Televizije Crne Gore počinje sjutra. Razlika u odnosu na prethodne je što emisija "Više od ljeta" prvi put ima regionalni karakter.

"Program radimo sa kolegama iz javnih servisa RTBH i RTV i prvi put crnogorsku ljetnju razglednicu naš Javni servis prezentuje na mnogo širem tržištu. Vjerujem da će naš rad prijati kako crnogorskoj tako i regionalnoj publici", kaže urednik Zabavnog programa TVCG Ivan Maksimović.

"Cijeli tim u RTBiH vrijedno radi na projektu "Više od ljeta", tako da će gledaoci, ne samo u Crnoj Gori, već i Vojvodini, imati priliku da vide sve što se aktuelno dešava u gradovima i mjestima BiH. Veselimo se ovom projektu, zaista smo super tim, kolege iz TVCG i Vojvodine, i vjerujemo da ćemo na radost gledalaca iz sve tri države i regije napraviti odličan program", kaže urednik Zabavnog programa BHRT Dejan Kukrić.

"Koncipiran je program da predstavimo Vojvodinu kao lijepu razglednicu da to bude poziv gledaocima da možda poslije vrelog ljeta na Jadranu dođu u sjevernije krajeve da provedu kasan odmor i početak rane jeseni", kaže novinarka RTV Vojvodine Milana Kadrić.

Ekipa koja realizuje ljetnji program najavljuje da će se baviti temama iz turizma, kulture, zabave, aktuelnim manifestacijama i festivalima, a da će u otvorenom podgoričkom studiju govoriti i o domaćim i regionalnim temama.

"Crnogorske ekipe su već na terenu širom naše zemlje i ne može nam se desiti da preskočimo bilo koji iole bitan događaj ove sezone kroz uključenja uživo ili priloge", najavljuje Maksimović.

Ukoliko želite da budete u toku ljetnjih zbivanja emisiju "Više od ljeta" od sjutra možete gledati svakog radnog dana od 17.45 do 19.10 na našem prvom i satelitskom programu.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније