Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

21. 06. 2017. 22:32   >>  22:04

U JUTARNJEM

O hitnim pozivima, jogi, festivalima...

Pogledajte kojim se sve temama bavimo sjutra u Jutarnjem programu.

Teme u fokusu:

- Broj 112 jedinstveni je evropski broj za pozive u hitnim situacijama. Prijem hitnih poziva i reagovanja u vanrednim situacijama, mjesta bez dometa, kazne za one koji zovu iz čiste obijesti i zabave, teme su kojima ćemo se ovog jutra baviti.

- Joga je globalni fenomen. Njena popularnost i prisutnost sve je veća, a broj vježbača oba pola, svih rasa, nacija i vjerske pripadnosti raste širom svijeta. Da li je Crna Gora prihvatila jogu i do koje mjere, pitanja su za goste u studiju...

- Daćemo doprinos i pružiti pomoć udruženju “Rastimo zajedno” koji se kroz donatorske večeri trude da sakupe sredstva i zaposle veći broj logopeda, psihologa i fizioterapeuta koji su neophodni djeci sa smetnjama u razvoju iz Danilovgrada.

- U kakvim uslovima borave djeca u Dječjoj bolnici u Podgorici a u kakvim korisnici Doma starih u Risnu? Kako funkcioniše novi sistem zakazivanja pregleda kod specijaliste? Da li se nazire rješenje prebukiranosti u podgoričkim vrtićima, samo su neke od tema na koje danas dajemo odgovor.

- Festivalska sezona je počela! Najnovije informacije vezano za Sea Dance i nikšićki Bedem fest donosimo u posljednjem satu od 9 do 10h.

- Domaće, regionalne, evropske i svjetske vijesti, servisne informacije, izvještaji sa terena - na početku svakog sata.

Urednica i voditeljka emisije: Dajana Golubović Pejović

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Olivera Simunović

e-mail: jutarnji@rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније