Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

17. 05. 2017. 22:02 >> 21:50

U JUTARNJEM

Koliko je anoreksija prisutna u CG

Od široke lepeze tema koje će obilježiti 18. dan maja izdvajamo:

Anoreksija je ozbiljno psihičko oboljenje sa kojim se najčešće bori mlada ženska populacija. Ko se u Crnoj Gori bavi ovom problematikom, da li Crnogorci boluju od anoreksije, kakva je terapija a kakvi rezultati liječenja, samo su neka od pitanja na koja ćemo dobiti odgovor od magistra psiholoških nauka Marka Đurđića.

Ko lomi dječiji inventar u Glavnom gradu, ko je nadležan u sprovođenju kazni i kakva je kaznena politika predviđena za ovakve prekršaje pitamo se svi mi. Gledaoci jutarnjeg poslali su nam snimke nedavno popravljenog igrališta na Zabjelu u Ulici Princeze Ksenije 1, koje je samo nekoliko sati nakon popravke uništeno navodno od strane komšija “starije životne dobi” kojima dječja graja smeta.

Homofobija, buka u City kvartu, elektronski upis u vrtiće Glavnog grada, lokali sa aparatima za klađenje, sumnjivi začini sa sadržajem olova poslati Crnoj Gori, samo su neke od tema kojima ćemo se baviti. 

Putem priloga i Skajp uključenja posjetićemo i region: družićemo se sa Tijanom Dapčević ali i sa Sašom Vasićem, koji je prije nekoliko dana promovisao novi spot. 

Bob Sinkler, Džiboni, Psihomodo pop, samo su neki od gostiju ovogodišnjeg “City Groove” festivala koji se ove godine održava od 2-4. juna. O zahtjevima, uslovima, prodaji karata, bezbijednosti prostora, razgovaramo sa organizatorima.  Minute smo rezervisali i za premijeru sjajne predstave Gradskog pozorišta “Mi djeca sa stanice ZOO”.

Domaće, regionalne, evropske i svjetske vijesti, servisne informacije, izvještaje sa terena - imamo na početku svakog sata.  

Urednica i voditeljka emisije: Dajana Golubović Pejović

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Olivera Simunović

e-mail: jutarnji@rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније