Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

19. 06. 2013. 09:52   >>  09:53

LJETNJI RED VOŽNJE

Više polazaka ka Baru, manje ka Nikšiću

U toku turističke sezone Željeznički prevoz Crne Gore povećaće broj dnevnih polazaka iz Podgorice prema Baru i Sutomoru.

Od 22. juna do 15. septembra 2013. godine, subotom, nedjeljom i u dane praznika saobraćaće lokalni voz koji po redu vožnje iz Podgorice kreće 16.31, stiže u Sutomore u 17.18, a u Bar u 17.31, te lokalni voz koji iz Bara kreće u 18.00, iz Sutomora u 18.14, a u Podgoricu stiže u 19.05.

Ovi vozovi sada saobraćaju samo radnim danima.

„Počev od 20. juna 2013. godine, zbog nedovoljnog broja putnika privremeno će biti ukinuti polasci lokalnih vozova iz Podgorice za Nikšić u 14.30 i u 18.10, te iz Nikšića za Podgoricu u 15.50 i u 19.55. Veći broj polazaka putničkih vozova na pruzi Podgorica-Nikšić biće ponovo uspostavljen sa puštanjem u saobraćaj novih elektromotornih vozova već sredinom narednog mjeseca“, navodi se u saopštenju Željezničkog prevoza Crne Gore.

U toj kompaniji kažu i da se danas oko 11 časova, očekuje dolazak trećeg elektromotornog voza CAF Željezničkog preduzeća Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније