Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

24. 04. 2017. 22:28 >> 22:01

U JUTARNJEM

Pitajte advokata o stečenim pravima

U redovnoj rubrici srijedom "Pitajte advokata" govorimo o stečenim pravima. Na pitanja u studiju i pitanja gledalaca, odgovara advokatica Snežana Mićanović.

Crnogorsku dnevnu štampu pregledamo sa Marinom Vujačić, izvršnom direktoricom Udruženja mladih sa hendikepom.

GOVORIMO O:

- Problemima i šteti koje su poljoprivrednicima predhodnih dana stvorile niske temperature, snijeg na sjeveru i kiša i vjetar u centralnom i južnom dijelu Crne Gore.

- Pripremama ekipe Elektrotehničke škole za učešće na Svjetskom takmičenju u robotici.

- Novoosnovanom klasteru ručne radinosti ''Riznica'', kojeg je osnovalo deset Nikšićanki kako bi spojile kreativnost, umjetnost, očuvale tradiciju i pokrenule sopstveni posao.

- Plantažnom uzgajanju ljekovitog bilja u Kolašinu, koje je pokrenula NVO ''Natura'' .

* Ekipa sa terena u posjeti Hidrometeorološkom zavodu, Zavodu za transfuziju Kliničkog centra Crne Gore a najaviće i regionalni književni festival ''Literitorija'' koji će od 25. do 27. aprila biti održan u KIC-u ''Budo Tomović''.

- Uz servisne informacije, aktuelne priloge, priče sa terena, gledaćete i redovne rubrike: Dječiji kutak, PG Hronika, Vodič događaja iz kulture....

Urednice emisije: Marijana Bukilić, Zorica Vukić
Voditelji : Marija Marković, Danijel Garić
Urednica Jutarnjeg programa: Olivera Simunović
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније