Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

25. 03. 2017. 18:53 >> 18:32

U DNEVNIKU

O požaru u PG, izjavi Markovića...

U Dnevniku TVCG u 19 i 30, koji uređuju Jelena Otašević i Ivana Šebek, pogledajte:

U jutrosnjem požaru, u Podgorici, poginula Jelena Piperović(70). Povrijeđeni , Irena Piperović, koja je u komi u Kliničkom centru i Slavko Piperović, koji je zadobio opekotine 2 i 3 stepena.

Na to sto su u magacinu u Karabuškom polju pronađene cigarete u vrijednosti od preko 3 miliona eura, premijer Marković pozdravlja akciju nadleznih i kaze da drzavni novac ne moze ici u privatne dzepove.

Korisnice naknada za majke troje i više djece, razočarane odlukom Ustavnog suda, nastavljaju protest, a nakon sto su na kratko odblokirale Bulevar za saobraćaj, on je ponovo zatvoren.

Sedmicu prije predsjedničkih izbora u Srbiji bilježimo ocjene analiticara o kampanji, koju nazivaju burnom.

U Dnevniku se bavimo time kako zaštititi djecu od pedofila, koji mahom vrebaju i na internetu.

Kako da se sačuvaju plaze, govore turistički poslenici.

Pocinje ljetnje računanje vremena, spavaćemo sat kraće. A kakve nas vremenske prilike očekuju čućete od naseg sinoptičara Dragana Burića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније