Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

22. 03. 2017. 22:40 >> 22:14

U JUTARNJEM

Kako do bezbjedne željeznice?

Govorimo o učestalim propustima i nezgodama na pruzi Željeznice Crne Gore. Šta se mora učiniti kako ne bi dolazilo do situacija u kojima je više puta doveden život u pitanje, razgovaramo sa predstavnicim željezničke infratrukutre i prevoza.

- Toleranciji mladih prema raznim oblicima različitosti. Da li postoji distanca  prema nacionalnim kategorijama, kada je formirana i koji je njen izvor, da li je i od koga odobrena,  pitanja su na koja odgovaramo u Jutarnjem programu.

- Odnosima roditelja i djece, i dobrim praksama roditeljstva. O različitim porodičnim iskustvima djece, roditelja, baki i đedova, koji podsjećaju na važnost porodice u životu svake osobe, bila ona dijete ili odrasli čovjek, osvrćemo se na izložbu "Muzej porodičnih sjećanja", u Budvi i Kotoru, a u organizaciji Unicefa. 

- Najvećem turističkom sajmu evroazije gjde se za goste bore 192 destinacije-Međunarodnom sajmu turizma u Moskvi. Na štandu Nacionalne turističke organizacije svoju ponudu predstavila je Crna Gora. Direktorica NTO Željka Radak Kukavičić prenijeće nam interesovanja za našu turističku priču, a  koliko smo uspjeli da osvojimo ruske turiste pokazaće sezona pred nama. 

Naslove štampe čitamo sa:

- Direktorom HMZCG Lukom Mitrovićem.

Najavljujemo: 

- Dane Karijere u Podgorici, 29. i 30. marta. Sajam obrazovanja, poslova i praksi   za cilj ima direktno spajanje ponude i tražnje crnogorskog tržišta rada, kao i unaprijeđenje konkurentnosti mladih i nezaposlenih u Crnoj Gori. Genralni sponzor projekta je Manpower Group – najveća HR kompanija na svijetu, a generalni pokrovitelj je Glavni Grad.

 - Uz servisne informacije, aktuelne priloge, priče sa terena, gledaćete i redovne rubrike:  Dječiji kutak, PG Hronika, Vodič događaja iz kulture, EU priča, Svijet u 5 minuta........

Urednica i voditeljka emisije:  Emina Hodžić-Knežević

Urednica Jutarnjeg programa: Olivera Simunović

e-mail: jutarnji@rtcg.org

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније