Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

Marija Razić, TVCG

18. 03. 2017. 22:37 >> 22:12

U JUTARNJEM

Govorimo o MIBES-u

U Jutarnjem programu govorimo o MIBES (Montenegro International Beach Entertainment Show), jedinom događaju u Evropi koji se bavi temom implementacije standarda upravljanja plažama na održivi način.

Genralna skupština UN proglasila je 2017. za godinu održivog turizma za razvoj i s tim u vezi MIBES dobija još jednu notu međunarodne prepoznatljivosti kroz paneliste koji učestvuju i dolaze iz čitavog svijeta. Hotel Splendid je domaćin MIBES-a od 23. do 25. marta. Sa detaljima će nas upoznati PR menadžerka kompanije Montenegro Stars Maja Vukićević.

U nastavku:

Dnevnu štampu za 19. mart komentarisaće ekonomski analitičar Predrag Dercun.

Priča Jutra stiže nam iz sela Ostrelj, podno Bjelasice.Upoznaćemo braću Aleksu I Ognjena Nišavića, koji žive u teškim uslovima , u trošnoj kući bez kupatila, vode, TV-a sa majkom I ocem koji po čitav dan radi na građevini, kako bi zaradio za život. Njihova životna priča je izuzetno dirljiva I ujedno puna optimizma.

Veče Ginisovih rekordera održaće se 25. Marta u Visokom (Bosna i Hercegovina) . Na tom velikom dogadjaju i Crna Gora imaće svog predstavnika i jedinog našeg Ginisovog rekordera Žarka Jankovica. On će braniti svoj rekord koji je postavio 18.09.2016. kada je skinuo sa trona Amerikanca Kevina Berquista..Janković će biti gost Jutra i otkriti nam ko će mu biti protivnik u Visokom i kako se priprema.

“Značaj stručnog tima za stvaranje vrhunskih sportskih rezultata” naziv je tribune koju u nedjelju veče organizuje NVO Centar za psihološke pripreme sportista.Sa detaljima će nas upoznati psihoterapeut mr Veselin Piletić.

Govorimo o projektu “Viral tango” koji se održava na ulicama Podgorice s ciljem da promoviše čuveni ples. Gosti Jutra - organizatori projekta iz škole tanga Buena vista -Jelena Ljucović i Admir Rebronja.

Naša ekipa sa terena izvještava sa Sajma antikviteta koji se održava u TC Bazar.

U redovnoj kulinarskoj rubrici “Ukusi jutra” šefica kuhinje Slađana Šoć pripremaće čokoladne bombice sa kinoom.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena, redovne rubrike: Ukusi Jutra, Dogodilo se na današnji dan, Svijet u 5 minuta, Kulturni vodič, Slike dana, Fitnes...

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić
Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Olivera Simunović
e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org
Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније