Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

17. 03. 2017. 22:31 >> 22:06

U JUTARNJEM

O odnosima s EU, sajmu antikviteta...

Crnogorskim privrednicima dodijeljeno je devet nagrada za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi na regionalnom samitu preduzetnika 300 najboljih u Dubrovniku. Veliku nagradu i priznanje “Stvaratelji za stoljeća” dobila je i doktorka medicinskih nauka, Milica Vuksanović iz Bara koja će biti gošća Jutarnjeg programa.

 

U nastavku:

Dnevnu štampu za 18. mart komentariše pomoćnik glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista “Dan” Nikola Marković.

U redovnoj rubrici EU kutak govorimo o odnosima Crne Gore i Evroske unije. Ove subote govorićemo o programima prekogranične saradnje. Ugostićemo predstavnika Ministarstva evropskih poslova.

Najavljujemo sajam antikviteta i kolekcionarstva „VII Antico Bazar“ koji TC Bazar organizuje u saradnji sa Crnogorskim udruženjem kolekcionara. Ugostićemo kolekcionare koji će nam prikazati predmete iz svojih vrijednih kolekcija.

U muzičkom dijelu programa ugostićemo grupu Jesenjin koja će promovisati najnoviji, peti singl “Ona te ne voli”.

Naša ekipa sa terena najaviće projekciju filma (Verkmajsterove harmonije) i razgovor sa jednim od najpoznatijih mađarskih reditelja današnjice Bela Tara, koja će se održati u subotu u KIC-u “Budo Tomović” kao i manifestaciju Žene Zeti: „Pjesma, slika, rukotvorina...“, koja će se održati u subotu veče u KIC-u Zeta.

U redovnoj rubrici Ukusi jutra šefica kuhinje Slađana Šoć pripremaće pohovane gambore u sosu od manga.
U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena, i redovne rubrike: Dječiji kutak, Fitnes, Kulturni vodič, Slike dana, Svijet u 5 minuta, Ukusi jutra...

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Olivera Simunović
e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org
Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније