Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

14. 03. 2017. 22:18 >> 21:58

U JUTARNJEM

O pravima potrošača

Govorimo o crnogorskim potrošačima koji ne znaju svoja prava - kome da podnesu prigovor, na koji način to da učine, niti znaju šta da rade onda kada dobiju negativan odgovor na svoj zahtjev. Zakoni su evropski, ali svijest još uvijek nije. Gost u studiju Generalni direktor za razvoj nacionalnog brenda i zaštitu potrošača Jovo Rabrenović. Povod za gostovanje je Svjetski dan zaštite potrošača koji se obilježava 15. marta.

U nastavku:

- Tema rubrike "Za i protiv"- zrelost djece za upis u skolu koja imaju manje od 6 godina-prednosti i nedostaci.

- Tema " Jutarnje ordinacije"-proljećne alergije. Na pitanja gledalaca odgovara prim.dr Slobodan Vranješ, alergolog.

- Dnevnu štampu pregledamo sa Olgom Nikčević iz Centra za zaštitu potrošača.

- Ekipa sa terena saznaje o privrednim kretanja u agraru u 2016 godini, pred sjednicu odbora Udruženja poljoprivrede i prehrambene industrije. U uključenju i najava drugog međunarodnog festivala “Dana gitare u Podgorici” koji će biti održan 15. i 16. marta u Podgorici.

Najavljujemo:

- Četiri Međunarodne konferencije Univerziteta Donja Gorica, koje ce se održati u periodu od 21.aprila do 20. maja 2017. U Jutarnjem saznajte koje su teme i učesnici: Baltičke asocijacije menadžera, The "European Resource Bank Meetinga", konferencije "Free Market road show" i međunarodne konferencije "Mediteranska ekonomija, kultura, arhitektura i bezbjednost".

- Krosfit vikend u Podgorici. Sazanaćemo i kako se postiže snaga i kondicija koja vam je potrebna da objedinite dizanje tegova, sprint, gimnastiku, powerlifting, trening sa girjom (ruskom kuglom), trening eksplozivnosti, veslanje i trening sa medicinkom.

Predstavljamo:

- Prvake Crne Gore u fudbalu za učenike srednjih škola, ekipu Gimnazije " 25. Maj" iz Tuzi.

- Mladog guslara Vladimira Radojevića, koji sa samo dvanaest godina, ima dvije prve nagarde za najboljeg mladog guslara osvojene u Nišu i Sarajevu.

- Uz servisne informacije, aktuelne priloge, priče sa terena, gledaćete i redovne rubrike: Dječiji kutak, PG Hronika, Vodič događaja iz kulture....

Urednice emisije: Emina Hodžić Knežević, Olivera Simunović, Zorica Vukić

Voditelji: Marija Marković i Danijel Garić

Urednica Jutarnjeg programa: Olivera Simunović

e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније