Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

22. 01. 2017. 22:23 >> 21:59
1

U JUTARNJEM

Ponedjeljkom redovno "Plodovi jutra"

U redovnoj rubrici ponedjeljkom ''Plodovi jutra'', tema: ''Registracija objekata u poslovanju sa hranom''. Na pitanja u studiju i pitanja gledalaca odgovara , Ljiljana Milovanović iz Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove.

U muzičkom dijelu programa ugostićemo guslara Milana Markovića, koji je u decembru objavio prvi CD, pod nazivom ''Legenda o sestrama i pastiru''.

GOVORIMO O:

- Projektu ''Jačanje skautskog imidža kroz lokalne aktivnosti'' u okviru kojeg je 120 izviđača odreda ''Jadran'' i ''Vrsuta'' iz Bara, pohađalo Zimsku školu na Zlatiboru.

- Projektu “Oživjeti zatvorene javne prostore” koji je pokrenuo Centar za mlade-Proactive, kako bi mladi i članovi zajednice imali mogućnost okupljanja i realizovanja grupnih aktivnosti, socijalnih i kulturnih usluga, informisanja i drugih djelatnosti s velikim naglaskom na društveno odgovornom ponašanju i filantropiji.

- Humanitarnom kampu za pomoć u razvoju djeci oboljeloj od dijabetesa koji je organizovala Aikido akademija Tivat, sa ciljem da dijabetičari sa teritorije Opštine Tivat  dobiju insulin u tivatskim apotekama, da ne moraju ići u susjedne gradove  da preuzmu lijek.

NAJAVLJUJEMO:

- Manifestaciju ''Dan sunca'' koja je zakazana za 28.januar, dok prijava za Sunčanu Lino puzijadu kreće 23.januara.

- Bogat program KIC-a Zeta za 2017.godinu, koji tradicionalno imaju raznovrstan  repertoar.

- Uz servisne informacije, aktuelne priloge, priče sa terena, gledaćete i redovne rubrike:  Dječiji kutak, PG Hronika, Vodič događaja iz kulture....

 

Urednice emisije:  Marijana Bukilić, Zorica Vukić 

Voditelji  : Marija Marković i Danijel Garić

Urednica Jutarnjeg programa: Olivera Simunović

e-mail: jutarnji@rtcg.org

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније