Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

28. 05. 2013. 08:00   >>  08:00

VRIJEME

Danas promjenljivo, do 25 stepeni

Jutros je u Crnoj Gori pretežno vedro, ponegdje je slaba do umjerena oblačnost. Na sjeveru po kotlinama, lokalno ima magle. Vjetar je slab, promjenljivog smjera. Temperatura vazduha izmjerena u 5 sati: Bar 15, Ulcinj 12, H.Novi 11, Nikšić 4, Pljevlja 3, Kolašin 1 i Žabljak 0 stepeni.

I u Podgorici je pretežno vedro i uglavnom tiho. Temperatura vazduha 11 stepeni, relativna vlažnost 76% i vazdušni pritisak 1009 milibara.  

Danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uslovima za rijetku pojavu kratkotrajne i slabe kiše.  Vjetar uglavnom slab do umjeren, južnih smjerova.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 15 do 25 stepeni.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније