Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

Objavila: D.Ž.

30. 06. 2016. 22:00 >> 21:42

U JUTARNJEM

O poljoprivredi, ekologiji, sportu...

Privredna komora i Institut ovlašćenih procjenjivača Crne Gore organizuju promociju i seminar “Evropski standardi za procjenu vrijednosti”, u utorak, 5. jula. Naša gošća je Sanja Radović, predsjednica Instituta ovlašćenih procjenjivača Crne Gore.

U Uniji poslodavaca godinama ponavljaju da se domaći poljoprivredni potencijali moraju više koristiti za potrebe turizma. Koji su razlozi loše komunikacije turističkih radnika i poljoprivrednika i koje su posljedice toga reći će nam predstavnica Unije poslodavaca, Sanja Marković.

U Podgorici bi do kraja godine ili početkom naredne, trebalo da počne gradnja elektrane koja će proizvoditi struju iz smeća, odnosno, koja će kao gorivo koristiti deponijski bio-gas. S direktorom gradskog preduzeća “Deponija”, Arsenijem Boljevićem, govorimo o detaljima tog, kako je najavljeno, ekološkog projekta.

Na planinama i kanjonima u toku ljeta nesreće, intervencije i pored brojnih apela. Zašto se to događa reći će nam prirodnjak, Radivoje Vuković.

Ljetnja sezona je u toku i svaki grad u Crnoj Gori ima potrebu da se predstavi u što ljepšem svjetlu. Naša gošća je direktorka TO Cetinje, Ana Ivanović.

Međunarodni festival Kotor Art počinje večeras i trajaće do 17. Avgusta. U šest programskih segmenata publici će se predstaviti 258 dramskih, muzičkih, likovnih i edukativnih programa na 30 lokacija sa 1015 učesnika iz 24 zemlje. Večeras na ljetnjoj pozornici, predstavom “Papirni svijet”, ukrajinski teatar “Mimriči“ otvoriće festival pozorišta za djecu.

Najavljujemo izložbu radova i ilustracija grafičke dizajnerke Svetlane Miličković u Centru za kulturu „Nikola Đurković”u Kotoru.

Rukometaši Budvanske rivijere osvojili su deveto izdanje međunarodnog omladinskog turnira u rukometu koji je održan u Stocu. Bili su bolji od Iskre iz Stoca i mostarskog Veleža. Najbolji igrač turnira je naš Marko Radoman.

Crna Gora je dobila novog prvaka u tenisu do 18 godina starosti, a to je Tomaš Pejanović.

U Jutarnjem i servisne informacije, priče s terena, aktuelne teme i još mnogo toga...

Emisiju uređuju i vode: Nemanja Pavićević i Emina Hodžić Knežević

Urednica redakcije: Olivera Simunović

e-mail : jutarnji@rtcg.org i nemanja.pavicevic@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније