Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

19. 04. 2013. 10:29   >>  10:29

TRAŽE PRIHVATLJIVO RJEŠENJE

Pastor: Drugi krug konsultacija o Deklaraciji

Predsjednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor izjavio je da je, povodom prijedloga Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih prava AP Vojvodine, završio prvi krug konsultacija sa svim šefovima poslaničkih grupa i da bi danas trebalo da se održi druga runda razgovora.

 

 "Potom ćemo svi skupa, na kolegijumu parlamenta, sjesti za sto i dogovoriti kada i kako će biti održana sjednica Skupštine Vojvodine posvećena Deklaraciji o zaštiti ustavnih i zakonskih prava APV", rekao je Pastor za "Danas".

"Konsultacije su pokazale da stvari idu u dobrom pravcu i da ćemo pronaći neko prihvatljivo rješenje", kazao je Pastor, koji nije želio da precizira kada bi mogla biti održana rasprava o deklaraciji, koja je izazvala pravu buru u redovima opozicije.

Potpredsjednik vojvođanske skupštine Milivoje Vrebalov, uvjeren je da će parlamentarci pokrajine o Deklaraciji raspravljati već sljedeće nedjelje, jer, kako je rekao, nema vremena za čekanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније