Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ RTS ]

24. 06. 2015. 14:32 >> 14:25
2

ALBANIJA

Haos u Lazaratu, ubijen specijalac!

Policajac je ubijen, a dvojica pripadnika albanskih specijalnih snaga su ranjena u pravom malom ratu koji je tokom jutra izbio oko sela Lazarat, albanskog "kraljevstva kanabisa", saopštila je albanska policija. Policija je intervenisala posle noćašnje pucnjave u tom selu, ali je dočekana snažnom paljbom iz automatskog naoružanja.

Albanska policija ušla je jutros, prvi put poslije godinu dana, u albansko selo Lazarat, nakon što se u selu čula pucnjava iz automatskog naoružanja, javljaju albanski mediji.

Specijalce je dočekala žestoka pucnjava petnaestak maskiranih osoba, koje mediji povezuju sa bandom koja već godinama kontroliše taj region i proizvodnju marihuane.

U pucnjavi, koja traje cijelo jutro, ubijen je jedan pripadnik albanskih specijalnih snaga dok su dvojica ranjena. Specijalac je, navodno, ubijen metkom u glavu.

Akcija policije svega je drugi pokušaj albanskih vlasti da od lokalnih bandi preuzmu kontrolu nad Lazaratom, oko kojeg se nalaze polja zasijana kanabisom.

Kao i prošle godine, maskirane osobe su na policiju pucale iz snajperskih pušaka i automata.

Policija je u Lazarat uputila sve raspoložive snage.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније