Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

18. 04. 2013. 22:32 >> 01:26

"BLIC" SAZNAJE

Novi snimci Kačavendinih orgija

Beogradski “Blic” tvrdi da je imao uvid u dio kolekcije snimaka, koji svjedoče o seksualnim aktivnostima vladike zvorničko-tuzlanskog Vasilija (Kačavende). Na snimcima se, kako prenose, vidi da vladičin angažman sa mladićima nije duhovne, već intimne, tjelesne prirode.

Sinod Srpske pravoslavne crkve, prema pisanju "Blica", posjeduje lascivne fotografije, video i audio snimke i oko 40 svjedočenja mladića i sveštenstva Eparhije zvorničko-tuzlanske. Svjedočenja su o vladičinim seksualnim sklonostima, ali i o pritiscima na seksualni odnos. Fotografije, kao i snimci neoborivo svjedoče o Kačavendinim homoseksualnim sklonostima. Međutim, i pored materijala koji posjeduje i činjenice da je utvrđeno da vladika vodi paralelan život nedopustiv za monaha, Sinod SPC ništa ne preduzima.

“Blic” prenosi da je imao uvid u snimak koji traje oko pet minuta. kako javljaju, u krupnom planu se vidi vladika u strasnom zagrljaju sa mladićem sa kojim se ljubi u usta. Obojica su obučeni. Vladika na snimku nije u mantiji, već u košulji. Na snimku nije moguće utvrditi da li je snimano u eparhijskom dvoru u Bjeljini ili u nekom sasvim drugom prostoru.

“Blic” je juče imao uvid i u drugi snimak, koji su u Beograd donijeli vjernici iz Bijeljine. Oni posjeduju još jedan snimak na kome je vladika sa mladićem, sa kojim leži u krevetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније