Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

16. 04. 2013. 18:56   >>  18:57 3

POSJETA REGIONU

Ešton će posjetiti i Srebrenicu

Visoka predstavnica EU za vanjske poslove i bezbjednosnu politiku Keterin Ešton, u četvrtak i petak, posjetiće Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku.

Visoka predstavnica će se u Sarajevu sastati sa članovima Predsjedništva BiH. Takođe, posjetiće i Srebrenicu, gdje će u Memorijalnom centru "Srebrenica-Potočari spomen obilježje i mezarje" položiti vijenac u spomen žrtava genocida iz 1995. godine.

U Zagrebu će se, u četvrtak naveče, Ešton sastati sa predsjednikom Ivom Josipovićem, a u petak sa ministarkom vanjskih poslova i evropskih integracija Vesnom Pusić.

Visoka predstavnica je posjetu zapadnom Balkanu započela juče u Crnoj Gori, odakle je otputovala u Albaniju i Makedoniju. Sjutra se vraća u Brisel zbog sastanka sa srpskim i kosovskim premijerima Ivicom Dačićem i Hašimom Tačijem.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније