Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

26. 04. 2015. 12:26 >> 12:19

MOSTAR

"Navijači" Zrinjskog napali izletnike

Huligani među navijačima “Hrvatskog športskog kluba (HŠK) Zrinjski” jutros u Mostaru napali su grupu izletnika.

Na Trgu Musala oko sedam sati napadali su grupu ljudi koja se spremala na izlet u organizaciji planinarskog društva "Prenj" i tom prilikom povrijedili nekoliko građana Mostara, javlja Anadolija.

Huligani su napad izvršili palicama, a prethodno su gađali ljude ciglama. Kako tvrde očevici, policija je stigla "sa zakašnjenjem".

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona saopštili su da su zbog napada na izletnike privedene četiri osobe. Nakon divljačkog pohoda "navijača" vidljiv je veći broj policajaca na ulicama najvećeg hercegovačkog grada, uoči gradskog derbija koji će danas, od 16:30 sati na stadionu u Vrapčićima, odigrati fudbaleri Veleža i Zrinjskog u 24. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.     

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније