Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

04. 02. 2013. 07:53 >> 12:10

PREDSJEDNIŠTVO SNS-A

Srpska napredna stranka o Šariću i izborima

Predsjedništvo Srpske napredne stranke (SNS) danas će održati sjednicu na kojoj će razmatrati najnovija dešavanja na političkoj sceni i iznijeti svoj stav o njima.

Potpredsjednica SNS-a Zorana Mihajlović je saopštila da će na sjednici biti riječi i o odnosima u vladi i izborima, što je, kako je istakla, normalna stvar.

„Stav SNS-a je da od izbora ne bježimo, ali je naša želja da učinimo sve što je moguće kroz reforme, borbu protiv kriminala i korupcije i da krenemo u promjene u Srbiji“, kazala je Mihajlović.

Ona je dodala da se predsjedništvo redovno sastaje svake dve do tri sedmice, kao i da su izbori i odnosi u vladi bila tema i na prethodnoj sjednici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније