Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

07. 04. 2013. 16:39   >>  16:56 1

SRBIJA

SNS: Pajtić je secesionista, DS: Vlast skreće pažnju

Vladajuće stranke i DSS smatraju da je najava usvajanja Deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonodavnih prava AP Vojvodine javno priznanje secesionističkih težnji pokrajinske vlade i zapitali ko je pisao taj dokument i zašto se to radi u teškom trenutku za Srbiju i otežava pregovaračka pozicija državnog vrha u pregovorima o Kosovu.

Na oštre optužbe, DS je saopštila da saopštenje SNS-a o zamjeniku predsjednika DS Bojanu Pajtiću, doživljavaju kao pokušaj da se stvaranjem lažnih problema skrene pažnja javnosti sa stvarnih problema na koje naprednjaci nemaju odgovor.

To je prvo javno priznanje secesionističkih težnji aktuelne pokrajinske vlade i dijela DS koju vodi Bojan Pajtić - izjavio je potpredsjednik SNS Goran Knežević.

Mlađan Dinkić, lider URS, kaže da ga je neprijatno iznenadila najava donošenja deklaracije, da je nepotrebna i u pogrešno vrijeme.

Opoziciona DSS pozvala je lidera DS Dragana Đilasa da se izjasni o tome da li podržava “sramnu politiku svog zamjenika” Bojana Pajtića.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније