Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

06. 04. 2013. 15:22 >> 15:22
1

DUGA ISTRAGA

Osijek: I danas privođenja zbog kupovine ispita

Zbog sumnje u kupovinu ispita, istražnom sudiji privedena su danas tri profesora i jedan asistent Ekonomskog fakulteta u Osijeku, kao i jedan posrednik. Za njih je USKOK zatražio određivanje istražnog zatvora.

To je nastavak akcije Indeks, u kojoj je juče uhapšeno čak 39 osoba, od toga pet profesora, jedan asistent, 21 student i 12 posrednika.

Osumnjičeni su, kako prenosi Večernji list, pod prismotrom istražitelja bili godinu i po, a isto toliko vremena prošlo je od prestanka praćenja do hapšenja. Prisluškivani su im i kabineti.

Anonimne optužbe o korumpiranosti pojedinih profesora gotovo 20 godina zasipaju medije, kao i upravu ovog fakulteta. No, nije bilo, isticalo se, konkretnih dokaza, niti službenih prijava, prenosi Večernji.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније