Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

05. 04. 2013. 18:33 >> 19:54
3

KONSULTACIJE

Državni vrh Srbije raspravljao o Kosovu

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić i prvi potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić nekoliko sati razgovarali o rješenju za Kosovo. Poslije sjednice Vlade, razgovorima se priključio i premijer Ivica Dačić.

Konsultacije predsjednika Tomislava Nikolića, premijera Ivice Dačića i vicepremijera Aleksandra Vučića održane su danas u Predsjedništvu Srbije kako bi državni vrh pred srpsku i međunarodnu javnost izašao sa jedinstvenim stavom.

Ranije danas savjetnik srpskog predsjednika  Marko Đurić rekao je da će državni vrh konačan stav o ponudi iz Brisela donijeti na osnovu detaljne procjene šta su gubici u jednom, a šta u drugom slučaju.

Potpuno je jasno da će u oba slučaja Srbija biti suočena sa velikim izazovima i gubicima, ocijenio Đurić.

Srpski premijer Ivica Dačić je, prije sastanaka u zgradi Predsjedništva, informisao na sjednici Vlade Srbije ministre o situaciji u vezi sa dijalogom sa Prištinom.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније