Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

14. 01. 2015. 19:43 >> 19:38
1

VJEŠTAČENJE

Autobus bio ispravan, išao polako

Autobus kompanije "Centrotrans Istočno Sarajevo" bio je tehnički ispravan, a vozač je bio trijezan i vozio polako, prvi su rezultati vještačenja i tehničkog pregleda vozila koji je u nedjelju sletjelo u provaliju u mjestu Dučela kod Foče, i u smrt odnijela dvije mlade Crnogorke i još jednu djevojku, prenosi portal Klix.

Vozač je pušten iste večeri, jer je utvrđeno da nije bio u alkoholisanom stanju, niti bilo što slično. U trenutku nesreće, vozio je 22 kilometra na sat, što govori da je prilagodio brzinu, odnosno da je skoro stao u tom trenutku. Sreća u nesreći je što ih je drvo zaustavilo, jer da su otišli dalje u kanjon, niko ne bi preživio, kazao je za portal Klix Goran Baković, rukovodilac saobraćaja u „Centrotransu“.

Vremenski uslovi te noći bili su izuzetno loši. Put, koji je svakako loš, uzak i pun krivina, bio je zaleđen i klizav. Očevici s kojima je ekipa portala Klix.ba razgovarala tog dana kazali su da je bilo nemoguće voziti i dobro vidjeti put.

U nesreći su poginule tri djevojke: Marijana Medojević (28) i Amina Abdić (23) iz Podgorice i Dragana Gluhović (26) sa Pala, dok je 13 povrijeđeno.

Naša ekipa je otišla u posjetu povrijeđenima koji su još ostali na liječenju, a potom ćemo se zaputiti u Podgoricu na sahranu Marijane. Vozač je fizički dobro, ali pije lijekove za smirenje, kazao je Baković.

U bolnici su ostali Ranka Lučić iz Herceg Novog i Njegoš Savić sa Pala, koji su stabilno. Lučić će biti transportovana u Crnu Goru, gdje će nastaviti liječenje.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније