Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

28. 11. 2014. 13:30 >> 13:27
15

ZBOG ŠEŠELJA

Milanović neće na samit u Beogradu

Premijer Hrvatske Zoran Milanović neće doći 16. decembra u Beograd, jer je očekivao da se vlast u Srbiji jasno izjasni o ponašanju i istupima Vojislava Šešelja nakon povratka iz Haga, potvrđeno je Radiju Slobodna Evropa u Vladi Hrvatske.

 

Milanović je trebalo da prisustvuje sastanku šefova vlada Kine i 16 država srednje i istočne Evrope. 

"Premijer Milanović je očekivao od vlade u Beogradu da se korektno i jasno izjasni o ponašanju i istupima Vojislava Šešelja nakon povratka iz Haga, pogotovo što je Šešelj tokom 90-tih bio u istoj političkoj stranci kao i ljudi koji danas vrše vlast u Srbiji", rekao je portparol Vlade Nikola Jelić. 

On je dodao da je Milanović očekivao da se vlast u Srbiji "ogradi od Šešeljevih istupa, a budući da to nije učinjeno u takvim okolnostima smatra da bi bilo smiješno ići u Beogradu". 

Premijer je, dodao je Jelić, očekivao konstruktivnije i razumnije ponašanje beogradskih vlasti. 

 

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније