Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 11. 2014. 20:52 >> 22:21
4

NAVIJAČI ODALI POČAST

Tijelo ubijenog navijača dopremljeno u Beograd

Tijelo nasrtadalog navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića (25) dopremljeno je u večernjim časova u Srbiju iz Istanbula, gdje ga je na beogradskom aerodromu preuzela porodica, javlja Blic.

Na aerodromu Nikola Tesla bili su prisutni i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i predsjednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović. Sahrana tragično nastradalog 25-godišnjeg Ivkovića održaće se u ponedeljak.

Više stotina ljudi krenulo je večeras u šetnju gradskim ulicama, posloke okupljanja ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu da bi odali počast Ivkoviću

Okupljeni su posle molitve krenuli ka Ambasadi Turske, ali su zaustavljeni na dvadesetak metara od nje, gdje su izvikivali ime ubijenog i otpjevali nekoliko pjesama. Povorku je obezbjeđivao kordon policije a navijači su tom prilikom zapalili nekoliko baklji i na miran način odali poštu stradalom Marku Ivkoviću i iskazali protest zbog ubistva koje se dogodilo u Istanbulu.

Podsjetimo, navijač Crvene zvezde u petak uveče je ispred hale "Abdi Ipekči" u Istanbulu izboden nožem u sukobu sa pristalicama Galatasaraja uoči utakmice šestog kola Evrolige.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније