Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

22. 10. 2014. 22:24 >> 22:22
1

REGIONALNI SASTANAK

I Tačijevi ministri u Beogradu

Ministar spoljnih poslova Kosova i ministar ekonomskog razvoja Kosova su oko 18 sati vozilima EK koja su ih čekala na prelazu Merdare ušli u Srbiju.

Ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj ocijenio je da njegovo, kao i učešće ministra ekonomskog razvoja Fadilja Ismailjia na sastanku u Beogradu, predstavlja rezultat normalizacije odnosa dve zemlje.

Hodžaj i Ismajliji će u Beogradu učestvovati na sastanku visokih predstavnika zemalja regiona na nivou ministara, što je nastavak sastanka koji je na nivou premijera organizovala nemačka kancelarka Angela Merkel. 

"Cilj ove posjete je da učestvujem na konferenciji na nivou ministara spoljnih poslova zemalja Zapadnog Balkana gdje ćemo razgovarati o pitanjima regionalne i ekonomske saradnje", rekao je Hodžaj. 

"Ova posjeta govori da je proces normalizacije odnosa Kosova i Srbije, kao dvije suverene i nezavisne države u značajnoj fazi i da je Vlada Republike Kosovo opredjeljena za nastavak normalizacije međudržavnih odnosa između naših zemalja", ocijenio je Hodžaj.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније