Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

31. 01. 2013. 15:38 >> 16:01

STOP

Agencija: Ne emitovati skrivenu kameru sa Dačićem

Savjet Republičke radiodifuzne agencije Srbije (RRA) preporučio svim emiterima da se "uzdrže" od emitovanja emisije "Nemoguća misija" u kojoj je učesnik bio predsjednik Vlade Srbije Ivica Dačić.

Dačića je u skrivenoj kameri intervjuisala manekenka Branka Knežević koja je bila u kratkoj suknji i, po navodima medija, nije imala donji veš, a kamera je zabilježila Dačićeve poglede i osmjehe. Snimak je objavljen na mnogim internet sajtovima.

"Savjet preporučuje svim emiterima da se uzdrže od emitovanja ovog, ali i svih sličnih sadržaja koji svojom estetikom i etikom ne ispunjavaju elementarne uslove da budu emitovani: vrijedjaju dostojanstvo ličnosti, ugrožavaju pravo na privatnost, ne vode računa o zaštiti djece i maloljetnika", navodi se u saopštenju RRA.

A produkcija "Nemoguća misija" saopštila je da neće emitovati spornu emisiju.

"Veoma smo neprijatno iznenadjeni izjavom savjetnika za nacionalnu bezbjednost premijera Ivice Tončeva da je epizoda skrivene kamere u kojoj je učestvovao Dačić, uperena ka narušavanju ugleda države. Ideja i sama forma naše emisije nikada nije imala ulogu da nekoga ismijeva, a posebno da naruši ugled države što se nije desilo ni u ovom konkretnom slučaju", piše u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније